Snelle en gratis inzameling van uw afgewerkte bakolie

Gratis en Snel Ahalen

Bel ons wanneer uw afgewerkte bakolie klaar is om opgehaald te worden. We bieden gratis ophaling binnen 2 tot 5 werkdagen voor de meeste ophaalpunten in Noorwegen en Denemarken.

Betrouwbare en Volledige

We voeren inzameltaken uit, waaronder het leveren van vervangende schone containers tot 1000 liter, afhankelijk van je behoefte.

free cooking oil collection

Vraag gratis inzameling van uw afgewerkte bakolie aan

Ga voor groen. Ga voor MBP Oplossingen.

Elk jaar verwerken we meer dan 500.000 ton biologische bijproducten die worden verwerkt en verkocht voor nieuwe toepassingen.

Of je nu een nieuw restaurant opent of een zelfstandige chef-kok bent die zich op de juiste manier wil ontdoen van bakolie, draag bij aan een duurzamere wereld door je aan te sluiten bij MPB Solutions en de circulaire economie.


WE DOEN MEER DAN ALLEEN OPHALEN. WIJ DROGEN AF.
MBP SOLUTIONS EN BOTELLA: DE OPLOSSING UIT ÉÉN HAND

Voor klanten in Noorwegen bieden we een single-source bakolie-oplossing. 

Via ons zusterbedrijf Botella AS kun je verse frituurolie van hoge kwaliteit kopen – zoals koolzaad- en olijfolie – die je bij het afhalen kunt afgeven.

Ga naar de website van Botella AS om online te bestellen of vraag ernaar wanneer je een afspraak maakt om je olie op te halen.

Ons primaire product is jouw bijproduct. We werken hard aan duurzame oplossingen in een circulaire economie.

Bij aankomst in onze productiefaciliteiten wordt de gebruikte bakolie verwerkt en gereinigd. De gezuiverde olie wordt gebruikt als grondstof voor de productie van biodiesel of als technisch vet voor het destilleren van vetzuren en glycerol.

Wil je meer weten?

Circular Economy

De circulaire economie

In een circulaire economie is het systeem ontworpen om afval te minimaliseren en materialen zo lang mogelijk in gebruik te houden.

Duurzaamheid

Het beschermen van het milieu maakt al deel uit van de ideologische basis van MBP Solutions sinds de oprichting van het bedrijf in 1999.